Vydejte se s námi na chuťovou cestu po Asii pod vedením Romana Pauluse a Lukáše Želechovského.Čeká vás šest chodů inspirovaných asijskou kuchyní, doplněných o pečlivě vybrané víno ke každému z nich. Večer plný vůní, barev a chutí, které propojují precizní kuchařské řemeslo s lehkostí a elegancí Asie. 6 CHODOVÉ DEGUSTAČNÍ MENULososový tartar s avokádovým purée, wasabi ponzu a rýžovými chipsyCote & Mer Blanc, Château des Bormettes, Provence, Francie Aburi nigiri a san chan rolkaVerdicchio di Castelli di Jesi, Garofoli, Marche, Itálie Kachní gyoza s lanýžovou teriyaki omáčkouRiesling Feinherb, Liebieg, Mosel, Německo Chilský okoun marinovaný v pomerančovém miso se šafránovou rýžíGrüner Veltliner Schweren Zapfen Reserve, Rudi Fritz, Kremstal, Rakousko Nízký hovězí roštěnec s červeným kari, vodními kaštany a bok choyBarbera d’Asti L’Avvocata, Coppo, Piemonte, ItálieČokoládovo–sezamové tyčinky s kokosovou zmrzlinouOzeki sake Karatanba HonjyozoTěšíme se na vás!---Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.