Svatomartinské degustační menu s Romanem Paulusem a Petrem StokláskemDen Svatého Martina je svázán s drůbežími hody - nejčastěji s dozlatova upečenými husami či kachnami, pořádnou porcí zelí a knedlíkem. Pokud si chcete spojit tradiční akci s novými kulinářskými zážitky a ochutnat hned pět zajímavých jídel inspirovaných moderními trendy evropských kuchyní, udělejte si hezký večer v Bistru Paulus. Spolu s výběrem zajímavých vín vás čeká jedinečná přehlídka chutí od našeho kuchařského týmu vedeného Romanem Paulusem. Menu na degustační večer----Amuse boucheSedlák Sekt Blanc de Blanc, Chardonnay Extra brut Rodinné vinařství Sedlák, Velké Bílovice, Velkopavlovická podoblast----Marinovaný pstruh, řepa, jablko, fenyklDürnberg Grüner Veltliner Tradition, Weinviertel DAC ReserveWeingut Dürnberg, Falkenstein, Weinviertel----Topinamburový krém, husí pršut, paštika na topinceKadrnka Ryzlink rýnský, pozdní sběrRodinné vinařství Jindřich Kadrnka, Březí, Mikulovská podoblast----Lanýžové vejce, pažitka, husí škvarkySedlák Neuburg Icone Rodinné vinařství Sedlák, Velké Bílovice, Velkopavlovická podoblast----Kachní cassoulet, prso, klobása, konfit, drobySůkal Cuvée Pro přátele terroir, pozdní sběrRodinné vinařství Milan Sůkal, Nový Podvorov, Slovácká podoblast----Makovec, švestky, melasová zmrzlinaŠpalek Šaler, červené, likérové vínoRodinné bio-vinařství Špalek, Nový Šaldorf, Znojemská podoblast Na akci může být pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy mohou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.