Vícechodové degustační menu na téma ZVĚŘINA s šéfkuchařem Petrem HajnýmSobota 20. září 2025 od 18 hodin / ČESTR Event bar Ústí nad OrlicíV sobotu 20. září Vám v ČESTRU nabídneme pětichodové degustační menu na téma ZVĚŘINA, které připraví šéfkuchař Petr Hajný (Zas a znova, Sulice)ve společnosti Tomáše Kyby, šéfkuchaře ČESTR Event Bar a Catering Morávek.-----------Petr Hajný spolumajitel a šéfkuchař restaurace ZAS A ZNOVA,chtěl být původně automechanikem po svém otci. Nakonec se však rozhodl jinak a vydal se na dráhu kuchaře. Vyučil se v pražském Hotelu InterContinental, kde díky krátké zkušenosti v restaurantu Zlatá Praha poprvé přičichl k vysoké gastronomii.Po vyučení nastoupil do vyhlášené restaurace Flambée. Tam sbíral zkušenosti od skvělého šéfkuchaře Dušana Jakubce. Právě s ním, Pavlem Marešem a Martinem Slezákem byli hlavní oporou českých národních kuchařských týmů. Po Flambée působil jako šéfkuchař v restauraci U Závoje či v restauracích Piano Nobile a Terra v pražské Ville Richter. DEGUSTAČNÍ MENU:Srnčí tatarák s řepou, kozím sýrem a topinamburyRůžičková kapusta s uzeným kachním prsem a ostružinamiSiven alpský s dýňovým krémem, houbami a krupicovými nokyDančí sekaná s šípkovou omáčkou a bramborovými knedlíčkyDukátové buchtičky s vanilkovým krémem - Je nutné dodržet čas příchodu do ČESTRU- Cena degustačního menu 1 600 Kč / osoba- Informace na tel. 702 884 433ČESTR EVENT BAR Potoční 184, Ústí nad Orlicíwww.moravek-cestr.cz