KURZ GRILOVÁNÍ S ŠÉFKUCHAŘEM OSKAREM KLANERTEM V ČESTR EVENT BARUsobota 6. září 2025 od 15 hodin v ČESTR Event baru Ústí and Orlicí.Oblíbený kurz vaření v ČESTRU je zpět – tentokrát na téma grilování. Kurzem Vás provede šéfkuchař Oskar Klanert, ve společnosti Tomáše Kyby. Čeká Vás profesionální kurz, který ocení každý milovník dobrého jídla, grilu a moderní gastronomie. Oskar Kanert...Oskar Klanert je šéfkuchař, který vaří srdcem – a je to znát na každém talíři. Dnes stojí za úspěšnou restaurací Na Humpolce v Tišnově, kterou spoluvlastní a vede s jasnou vizí: poctivá česká kuchyně v moderním pojetí, s úctou k sezóně, surovinám i lidem.Své kuchařské základy sbíral v Německu, kde pracoval v moderních bistrech i fine dining restauracích. Naučil se tam řemeslné preciznosti i respektu k surovinám – a právě to si přivezl zpět do Česka. V Tišnově pak vybudoval koncept, který staví na čistých chutích, autenticitě a bezprostředním kontaktu s místními dodavateli.Oskar věří, že jídlo by mělo mít emoce. Nejde jen o chuť – jde o příběh. A právě ten vypráví každé menu v restauraci Na Humpolce. Sází na lokální farmáře, řemeslné výrobce a kuchyni, která je současně přístupná i ambiciózní. V jeho podání se česká klasika potkává s moderním přístupem – vždy ale zůstává srozumitelná, poctivá a plná chuti. Kurz vaření s profesionálními šéfkuchaři je nezapomenutelným zážitkem, kterým můžete potěšit své blízké nebo obchodní partnery. Nabízíme možnost zakoupení voucheru pro účast na kurzu. Veškeré informace o voucheru Vám rádi poskytneme na tel. 702 884 433. Menu kurzu:Amuse BoucheKrevety v malajském kari, chlebová plackaHovězí Tagliata(vyzrálé hovězí maso by Morávek – suché a mokré zrání + Wagyu)Mexický tatarák z hovězího masa a tatarák z tuňákaJahodové daiquiri, Zabaglione s ovocným špízemTradiční utopenci podle Josefa MorávkaRezervace nutná na tel. 702 884 433Cena kurzu vaření: 3 600 Kč / osobaV ceně kurzu je kuchařská zástěra s logem ČEST Event bar a volná konzumace vybraných vín v průběhu vaření.