24.08.2025
„Neberte život příliš vážně, stejně z něho nevyváznete živí.“— Elbert Hubbard
„Na světě nejtěžší věc k pochopení je daň z příjmu.“— Albert Einstein
„Život by byl tragédií, kdyby nebyl vtipný.“— Stephen Hawking
„Buďte laskaví vždy, když je to možné. Vždy je to možné...“— Dalajláma
„Osmdesát procent úspěchu je dorazit tam, kam máte.“— Woody Allen
„Piju, aby byli ostatní lidi zajímavější.“— Ernest Hemingway
„Tajemství šťastného manželství zůstává tajemstvím.“— Henny Youngman
„Jestliže se člověk hádá s blbcem víc, jak půl minuty, hádají se už dva blbci.“— Jan Werich

Kurz grilování s Oskarem Klanertem v ČESTRU

Cena: 3 600 Kč

 05.08.2025  Smsticket

KURZ GRILOVÁNÍ S ŠÉFKUCHAŘEM OSKAREM KLANERTEM V ČESTR EVENT BARUsobota 6. září 2025 od 15 hodin v ČESTR Event baru Ústí and Orlicí.Oblíbený kurz vaření v ČESTRU je zpět – tentokrát na téma grilování. Kurzem Vás provede šéfkuchař Oskar Klanert, ve společnosti Tomáše Kyby. Čeká Vás profesionální kurz, který ocení každý milovník dobrého jídla, grilu a moderní gastronomie. Oskar Kanert...Oskar Klanert je šéfkuchař, který vaří srdcem – a je to znát na každém talíři. Dnes stojí za úspěšnou restaurací Na Humpolce v Tišnově, kterou spoluvlastní a vede s jasnou vizí: poctivá česká kuchyně v moderním pojetí, s úctou k sezóně, surovinám i lidem.Své kuchařské základy sbíral v Německu, kde pracoval v moderních bistrech i fine dining restauracích. Naučil se tam řemeslné preciznosti i respektu k surovinám – a právě to si přivezl zpět do Česka. V Tišnově pak vybudoval koncept, který staví na čistých chutích, autenticitě a bezprostředním kontaktu s místními dodavateli.Oskar věří, že jídlo by mělo mít emoce. Nejde jen o chuť – jde o příběh. A právě ten vypráví každé menu v restauraci Na Humpolce. Sází na lokální farmáře, řemeslné výrobce a kuchyni, která je současně přístupná i ambiciózní. V jeho podání se česká klasika potkává s moderním přístupem – vždy ale zůstává srozumitelná, poctivá a plná chuti. Kurz vaření s profesionálními šéfkuchaři je nezapomenutelným zážitkem, kterým můžete potěšit své blízké nebo obchodní partnery. Nabízíme možnost zakoupení voucheru pro účast na kurzu. Veškeré informace o voucheru Vám rádi poskytneme na tel. 702 884 433. Menu kurzu:Amuse BoucheKrevety v malajském kari, chlebová plackaHovězí Tagliata(vyzrálé hovězí maso by Morávek – suché a mokré zrání + Wagyu)Mexický tatarák z hovězího masa a tatarák z tuňákaJahodové daiquiri, Zabaglione s ovocným špízemTradiční utopenci podle Josefa MorávkaRezervace nutná na tel. 702 884 433Cena kurzu vaření: 3 600 Kč / osoba​V ceně kurzu je kuchařská zástěra s logem ČEST Event bar a volná konzumace vybraných vín v průběhu vaření.

Odpovědět na inzerát

 Přejít na stránky Smsticket a zobrazit inzerát

Podobné inzeráty