Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!Tentokrát se v kurzu vaření zaměříme na italskou kuchyni. Můžete se těšit na telecí carpaccio vitello tonnato, spaghetti Carbonara, šafránové risotto s krevetami, bramborové noky s kančím ragú a nakonec jablečný koláč s karamelem.Vzpomínáte na letní dovolenou v Itálii a speciality, které jste tam ochutnali? Přijďte na kurz italské gastronomie a naučte se postupy a vychytávky při přípravě jídel z Apeninského poloostrova od těch nejzkušenějších. Odnesete si zkušenosti a rady, které vás posunou do nejvyšší italské ligy.V kurzu se pod vedením michelinského šéfa Romana Pauluse a šéfkuchaře Petra Stokláska naučíte připravit výtečné 5-chodové menu. Kromě příjemně strávených chvil u plotny si odnesete i spoustu užitečných praktických znalostí, krásných zážitků, sadu receptů a podepsaný certifikát. O alko a nealko režim bude po celou dobu postaráno.Kurzy probíhají od 17 do 21 hodin v malých skupinkách a díky tomu budete mít plnou pozornost našich šéfů. Těšíme se na vás ve stylových prostorách Bistro Paulus.Partnerem školy vaření s Romanem Paulusem je Tescoma.Vstupenka je platná pro jednu osobu.---- Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích