Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!Tentokrát se v kurzu vaření zaměříme na čerstvé ryby a mořské plody. Můžete se těšit na na mušle sv. Jakuba s květákem, restované krevety na víně, pečený losos a sépiová fregola, tatarák z tuňáka s křepelčím vajíčkem, tyčinka z bílé čokolády. Kromě konkrétních receptů si odnesete také řadu cenných tipů od michelinského šéfkuchaře Romana Pauluse.V každém kurzu se pod vedením michelinského Romana Pauluse a šéfkuchaře Petra Stokláska naučíte připravit výtečné čtyřchodové menu. Kromě hodin strávených u plotny si odnesete i spoustu užitečných teoretických znalostí, krásný zážitek, sadu receptů a podepsaný certifikát. O alko a nealko režim bude po celou dobu postaráno.Kurzy probíhají od 17 do 21 hodin v malých skupinkách (max. 18 osob) a díky tomu budete mít plnou pozornost našich šéfů. Těšíme se na vás v úžasných nových prostorách Bistro Paulus.Partnerem školy vaření s Romanem Paulusem je Tescoma.---- Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.